Telefon Mobil Xiaomi Mi A1, Procesor Octa-Core 2.0GHz, LTPS IPS LCD Capacitive touchscreen 5.5inch, 4GB RAM, 32GB Flash, Camera Duala 12MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Rosu)

Detalii:

3607725 / 72921

Nou

Telefon mobil Xiaomi Mi A1     Camera perfecta    Creat de Xiaomi, Propulsat de Google Camera dubla de inalta calitate, zoom optic 2x 13.9cm (5.5) Afisaj FHD, corp metalic complet     Singura ca..

791.21 RON

Recomandari

pictorulfericit.ro

deal.ro

Telefon mobil Xiaomi Mi A1     Camera perfecta    Creat de Xiaomi, Propulsat de Google Camera dubla de inalta calitate, zoom optic 2x 13.9cm (5.5) Afisaj FHD, corp metalic complet     Singura camera de care aveti nevoie   Camera echipata pe A1  este mai mult decat un set de caracteristici puternice, este o experienta completa. Glisati o fotografie, aplicati remedierile, apoi incarcati fotografia pentru stocare si partajare toate cu o singura atingere.     Design   Cu o grosime de doar 7,3 mm, Mi A1 arata si se simte perfect fiind proiectat special pentru mana ta.     Afisaj FHD de 5.5 inch   Ecranul curbat 2.5D de pe Xiaomi MI A1 este absolut minunat si perfect pentru citire, jocuri, si vizionarea videoclipurilor. Mi A1 este chipat cu Corning Gorilla Glas     Performanta este mai mult decat numerele , fiecare componenta a lui Mi A1 este selectata pentru o experienta perfecta.     Audio de inalta calitate Cu un amplificator de putere inteligent de 10 V asociat cu sunetul Dirac HD si un algoritmul avansat Mi A1 ofera o iesire audio puternica a difuzoarelor  atat pentru muzica, cat si pentru apeluri telefonice.     Apeluri mai clare   Mi A1 dispune microfoane in partea de sus si de jos toate acestea pentru reducerea zgomotului de fundal rezultand apeluri la o calitate mult mai buna.   O experienta all-in-one   Prin imperecherea aplicatiei avansate a camerei Xiaomi cu capacitatea nelimitat de stocare de inalta calitate in Google Foto, am creat o experienta de neegalat de la capat la cap.Fotografiati, modificati, incarcati si distribuiti instantaneu.Toate cu un singur atingere.