Telefon Mobil Asus Zenfone Go ZB500KG, Procesor Quad-Core 1.2GHz, Capacitive touchscreen 5inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 8MP, 3G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Argintiu)

Detalii:

3607531 / 72749

Nou

Design ergonomic Arc cu control pe spate   Zenfone Go are un control foarte intuitiv situat pe spatele telefonului, care incorporeaza un design Arc cu functionalitatea butoanelor. Capturati poze self..

310.61 RON

Recomandari

pictorulfericit.ro

realestate.ro

Design ergonomic Arc cu control pe spate   Zenfone Go are un control foarte intuitiv situat pe spatele telefonului, care incorporeaza un design Arc cu functionalitatea butoanelor. Capturati poze selfie, ajustati volumul intr-un mod natural, indiferent daca folositi telefonul cu mana stanga sau cu mana dreapta. Forma noua si eleganta a telefonului este perfecta pentru utilizarea device-ului zilnic.   Performanta   Procesorul telefonului Zenfon Go poate procesa cu usurinta sarcini multiple si ofera o experienta de joc captivanta. Afisaj uimitor   Zenfone Go este echipat cu un ecran de rezolutie mare, ce dispune de o densitate a pixelilor ridicata pentru un aspect vizual impresionant. Telefonul dispune de tehnologia Asus TruVivid care imbunatateste claritatea imaginilor, reproducand imagini vii.     Poze de inalta calitate   Camera de pe spatele telefonului prezinta 8 megapixeli si captureaza fotografii frumoase, de inalta calitate, cu un aspect profesional. Camera telefonului este cu tine pretutindeni si poti captura cu aceasta fiecare moment.     Dual Sim   Telefonul Zenfone Go are doual sloturi pentru cartelele sim intr-un singur dispozitiv, permitandu-va sa utilizati un singur dispozitiv. Telefonul ofera performante fantastice chiar si in zone cu semnal mai slab – astfel incat nu veti pierde niciodata apelul la metrou sau in zonele care se afla in constructie.