4Noutati pe site

Noutati Scaune Birou

Noutati Casa si gradina

Vezi siTesaturi

NeaparatMese de gradina

Tom Clancys Ghost Recon Advanced Warfighter 2 PSP

Opinia ta?

145850 / 189289

Nou

Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 continuă evenimentele din primul joc al seriei şi le oferă jucătorilor controlul asupra unei unităţi de elită a forţelor militare americane Gho..

39.32 RON

Recomandari

realestate.ro

Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 continuă evenimentele din primul joc al seriei şi le oferă jucătorilor controlul asupra unei unităţi de elită a forţelor militare americane Ghosts. În anul 2014 conflictul dintre monarhiştii mexicani şi forţele rebele insurgente a degenrat într-un război civil în toată regula. Sub comanda căpitanului Scott Mitchell echipa Ghost trebuie să înfrunte o ameninţare care bate la porţile Statelor Unite ale Americii. Soarta celor două popoare se află acum în mâinile echipei Ghost care încearcă să evite cu orice preţ un atac iminent asupra S.U.A. Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 plaseaza jucatorii in controlul echipei militare speciale de elita Fantomele. In anul 2014 conflictul dintre Mexicani si Fortele Rebele au transformat Mexicul intr-un adevarat razboi civil. Sub comanda capitanului Scott Mitchell Fantomele sunt chemate sa inabuse acest razboi pentru Statele Unite. Soarta a doua tari este in mainile acestor Fantome. Echipate cu arme si tehnologie de ultima generatie Fantomele trebuie sa lupte pentru ambele parti pentru a reusi sa intrerupa acest razboi.
O noua experienta grafica:
- Zona de razboi in Ghost Recon vine la viata in timp ce navigi prin strazile inguste si elimini inamicii care incearca sa arunce cladirile in aer.
- Lumini si umbre dinamice se vor misca la fel ca in viata reala intre circuitul zi/noapte.
- Noua interfata a jocului va va arata explozii realistice fum si o lume inconjuratuare distructibila cum nu ati mai vazut intr-un joc video.

Toate noi si frumoase: Pentru prima data Fantomele incearca sa fereasca America de un atac din afara granitelor ducand lupta in noi locatii. Fantomele se vor bate cu inamicii in munti deserturi si chiar in casele inamicilor din El Paso Texas. Fiecare lume inconjuratoare prezinta beneficii provocari si nevoia de apropiere tactica. Platforma: PlayStation Portable Data de lansare: 09.12.2011